BUSINESS INTERNET COMPANY ACCESS WLAN

Business Internet Company Access -liittymään on liitettävissä WLAN-lisäpalvelu, joka koostuu kahdesta eri osasta: Toimiston sisäverkon käyttöön tarkoitetusta suojatusta Office WLAN -palvelusta ja toimipisteessä vierailevien henkilöiden käyttöön tarkoitetusta avoimesta Guest WLAN -palvelusta.

Office WLAN:n käyttö edellyttää loppukäyttäjän työaseman konfigurointia. Tarvittava konfiguraatio on helpoin ja suositeltavin tapa tehdä ajamalla asennusohjelma käyttäjän työasemassa. Työaseman konfiguroimiseen tarvittava SBI WLAN Asentaja-asennusohjelma on ladattavissa alla olevasta Ohjelmistot-kohdasta.

Office WLAN -työasemakonfiguraatio voidaan vaihtoehtoisesti tehdä ilman asennusohjelmaa Windowsin WLAN- asetusten avulla tai kolmannen osapuolen WLAN-hallintaohjelmalla. Windows asetusten tarkempi määrittäminen on kuvattu ohjeessa Company Access WLAN Asennusohje langattoman lähiverkon työasemille ja laitteille.

Asiakkaan pääkäyttäjä hallitsee Office WLAN -palvelun käyttäjätunnuksia Secure Manager -työkalulla. Tarkemmat ohjeet työkalun käyttöön on kuvattu ohjeessa Company Access WLAN Asennusohje langattoman lähiverkon työasemille ja laitteille.

Guest WLAN -palvelu on avoin WLAN ja se on suunniteltu toimipisteessä vierailevien henkilöiden käyttöön. Erityistä konfiguraatiota työasemaan tai muuhun WLAN-päätelaitteeseen ei tyypillisesti tarvita.

Lisätietoja Yritysinternet -palvelustaTIEDOSTOT

Lukeaksesi alla olevia tiedostoja (pdf), tarvitset Adobe Acrobat ohjelmiston

OHJEET

Company Access WLAN - Asennusohje langattoman lähiverkon työasemille ja laitteille

Lue tämä ohje ennen palvelun käyttöönottoa. (pdf, 1.4 MB) Lataa

OHJELMISTOT

Company Access WLAN - SBI WLAN Asentaja-asennusohjelma

Tämä ohjelma on tarkoitettu Office WLAN -työaseman asennukseen.(.exe, 500 kB) Lataa